top of page

toeti.

leeftijd 4+

Een smakelijke reis over

ijs maken in een veranderende

wereld!

Credits 

Spel, muziek Milan Schleijpen, Sem ten Haaf | Concept Milan Schleijpen, Marijn Maurits | Regie Rieks Swarte | Vormgeving Nynke Koopmans, Nicole Gigatti |  Productie Marijn Maurits |  Verkoop Theaterbureau Frijns | scenefotografie: Moon Saris

Partners
Deze voorstelling werd mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds, Janivo Stichting, Dioraphte Fonds, J.C. Ruigrok Stichting, Gravin van Bylandt Stichting , Fonds Cultuurparticipatie en het Amstelveens Poppentheater.

VOID

Het verhaal

Gio en Cipe zitten te vissen in een lelijke, vieze, warme, stinkende stad. Wanneer ze een oude ijsmachine opvissen, krijgt Cipe plots een idee. ‘Ik wil ijs maken voor de hele stad: een toeti per tutti!’
 

Maar hoe kom je aan zoveel ijs? Op de Noordpool natuurlijk! Eindelijk op avontuur! De wereld blijkt groter, mooier en gevaarlijker dan ze ooit hadden kunnen bedenken. Eenmaal op de Noordpool komen ze een ijsbeer tegen. Kan hij hen soms aan ijs helpen? En wat zal er gebeuren als straks alle ijsmachines op volle kracht draaien?


TOETI (4+) is een beeldende voorstelling met twee spelers, poppen, live muziek en video. Het is het derde deel van het diner-drieluik van IJsbeerINC. dat laat zien waar eten vandaan komt en wat dat doet met de wereld om ons heen. Een speelse voorstelling waarin de verbeelding aan de macht is met een ijsje toe!

Pssst… Wist je dat bijna al het decor in TOETI van plastic zeeafval is gemaakt?
 

bottom of page